Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je al een aantal jaren ervaring in de samenstel praktijk? Dan ben jij misschien wel de versterking die wij zoeken.

Bedrijfsprofiel

Samenwerkingsverband Walstreet Finance en MP Finance is een middelklein administratie- en advieskantoor met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn gevestigd in een monumentaal kantoorpand te Zeist in een inspirerende werkomgeving. Ons kantoor is een jonge en gedreven organisatie welke de laatste jaren een explosieve groei doormaakt. Om deze reden zijn wij per direct op zoek naar een getalenteerde assistent accountant/ relatiebeheerder met fiscale kennis voor de samenstelpraktijk. Aandacht voor onze relaties staat centraal en kwaliteit van werken hoog in ons vaandel. Wij werken met een groep van 10 collega’s in een vrij platte organisatie en vinden een informele werksfeer erg belangrijk. Onze portefeuille is zeer divers te noemen, van de zzp’er tot aan grotere ondernemingen en verenigingen in het MKB. Meedenken op een stuk beleid en planning wordt op prijs gesteld en aangemoedigd.

Taken en verantwoordelijkheden

In deze functie ben je sparringpartner voor de relaties in samenwerking met de eindverantwoordelijke. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de eigen groep relaties en adviseert deze proactief. Je houdt contact over de voortgang van alle administratieve processen en werkt hierbij eventueel samen met je collega’s welke de informatie bescheidene verwerken. Je verzorgt zelfstandig de gehele administratieve dienstverlening voor je relaties, stelt jaarrekeningen samen inclusief de fiscale werkzaamheden. Hieronder worden verstaan het opstellen van o.a. de aangiften omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je bent een klankbord en een waardevolle collega.

Je profiel

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en relevante opleidingen. Je hebt kennis en kunde van de bekende administratieve systemen als Accountview, Exact, Elsevier en Infine. Je beschikt over een relevante werkervaring waaronder ca 4-5 jaar in deze functie. Je bent een teamplayer met een hands on mentaliteit. Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar. Een 9 tot 5 mentaliteit is geen issue al verwachten we binnen de werktijden een effectieve inzet.

Wij bieden

Prima arbeids- en secundaire voorwaarden afhankelijk van de geboden ervaring. Een aanvullende bonusregeling op basis van prestatie. Een werkweek van minimaal 32 tot 40 uur waarbij een flexibele invulling bespreekbaar is. Een prettige informele werksfeer.

Kun jij je vinden in bovenstaande en ben jij de relatiebeheerder welke wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar Kevin Wallenburg (wallenburg@walstreet.nl).